Thursday, December 18, 2014

'Guiris go home' a Barcelona

Tal com reporta avui La Vanguardia, al març Marc Caellas estrenarà l’obra 'Guiris go home' a l’Antic Teatre. Des d’una perspectiva plurilingüe, no hi ha dubte que la cosa promet molt. Segons el periodista Xavi Ayén, “Se trata de una reflexión sobre la invasión turística de Barcelona, inspirada en las recientes protestas vecinales contra los estragos del "turismo de borrachera" en la Barceloneta.”

Els actors principals, Esteban Feune de Colombi i Víctor Solé, es veuran acompanyats per "un grupo muy numeroso de actores guiris, porque en Barcelona existe una gran vitalidad de grupos teatrales en otros idiomas, sobre todo en inglés, y quería jugar con la idea de invasión, por lo que necesito mucha gente en escena". Vaja, una mena de disbauxa furera o cubanera, però amb l’afegit de ser plurilingüe.

Les representacions tindran lloc el 5, 6, 7 y 8 de març. Més informació i el link per comprar entrades a a http://www.lavanguardia.com/escenarios/20141217/54421525106/guiris-go-home-teatro-turistas.html

No comments:

Post a Comment